Rólunk

Az épületek külső homlokzata hatékony kommunikációs eszköz a külvilág és az emberek felé.

Mi, a Baumetall, az épülethéjak innovatív stylistja, kivételes építészeti szemléletünkkel, környezetbarát termékeinkkel és egyedi, komplex épületburkolati megoldásokkal adunk arcot a homlokzatoknak. Célunk, hogy minden épületnek többletértéket adjunk, az esztétika és a funkcionalitás egyedülálló kombinációjának megteremtésével.

Kistefos

Magyarország egyik legnagyobb vállalkozói csoportjának, a KÉSZ Csoportnak a homlokzatgyártója vagyunk. Az erős háttérországnak, a kiépített partnerkapcsolatoknak és a kimagasló erőforrásoknak köszönhetően, széles termékportfólióval, gyártóként és értékesítőként is jelen vagyunk a szellőztetett homlokzatburkolatok magyar és nemzetközi piacán. Épületburkolati megoldásainkhoz, ügyfeleink igényei alapján addicionális szolgáltatásokat is nyújtunk, tervezéssel, tanácsadással támogatjuk a termékértékesítést.

Puskás stadion

A Baumetall csapatában mindenki szenvedélyes és elkötelezett a fenntartható építészet mellett. K+F projekteket indítottunk, amelyek célja, új környezettudatos épületburkolati megoldások kifejlesztése. Emellett folyamatosan bővítjük forgalmazott portfoliónkat hasonló szemléletű partnerek környezetbarát termékeivel.

Baumetall Homlokzatburkolat

Menedzsmentünk

Menedzsment

Barta Levente

Ügyvezető

Iván Attila

Cégvezető

Magyar Zoltán

értékesítési operatív vezető

Műszaki értékesítés

Meleg András

senior tanácsadó

Czeglédi Imre

műszaki értékesítő

Lépjen velünk kapcsolatba